Portfolio

Yritykset joiden menestyksessä
olemme olleet mukana


Hostaway

Hostaway on palvelu, jonka avulla lyhytaikaisvuokraustoimintaa tekevät "Property Managerit" voivat hallinnoida asuntoja ja listata ne maailman suurimpiin matkailusivustoihin kuten Airbnb, Booking.com ja VRBO.

Hostawayn avulla hallinnoidaan varauskalenteria, kommunikoidaan eri sivustoilta tulevien asiakkaiden kanssa, hallinnoidaan siivojia ja raportoidaan asuntojen omistajille. Yrityksellä on tytäryhtiöt Espanjassa ja Kanadassa, joiden lisäksi toimistot Sri Lankassa ja Australiassa. Hostawayssa työskentelee yli 130 eri alojen ammattilaista.

Toukokuussa 2023 yhdysvaltalainen PSG Equity teki Hostawayhin 175 miljoonan dollarin sijoituksen. Lue lisää täältä -->

Perustajat: Marcus Räder, Saber Kordestanchi, Nubacom (Mikko Nurminen) Muut sijoittajat: PSG Equity

AddSearch

AddSearch on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tarjoaa sivustohakua kaikenkokoisille verkkosivustoille. AddSearchin avulla asiakkaat parantavat sisällön löydettävyyttä ja konversiota sekä vähentävät asiakaspalvelun tarvetta kun haettu tieto löytyy vaivattomasti.

AddSearch myytiin saksalaiselle saas.groupille kesäkuussa 2023. Lue lisää täältä -->

AddSearch haku on käytössä jo liki 2000 asiakkaalla ympäri maailmaa ja siihen luottavat mm. tunnetut brändit kuten S-Ryhmä, Telia, Carnival Cruises, Toyota ja Fuji Film.

Perustajat: Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy), Mikko Nurminen (Nubacom)

Nykyinen omistaja: saas.group (Saksa)

Tavara Rahaksi

Tavara Rahaksi on helppo ja kätevä tapa myydä ja kierrättää itselle tarpeettomat tavarat. Myyminen on tehty kuluttajille ja yrityksille mahdollisimman helpoksi ja tavarat noudetaan ja lisätään automaattisesti digitaaliseen järjestelmään. Näin tuotteet on löydettävissä nopeasti eri myyntikanavista kuten Torista, Facebookista ja Tavara Rahaksi -verkkokaupasta.

Erillisen käyttöliittymän kautta tavaroiden myyntiä ja kertynyttä summaa voi seurata näppärästi itse ja pyytää nappia painamalla tilitykset omalle tilille.

Nubacom teki sijoituksen Tavara Rahaksi -yhtiöön elokuussa 2023. Lue lisää täältä -->

Perustajat: Risto Juntunen, Jussi Söderlund, Sami Eljaala

Muut sijoittajat: Nubacom Group Oy, piensijoittajia

The Great Food Company Oy

Mikko Peltonen ja Sauli Kajosaari perustivat vuoden 2019 lopulla omaksi ilokseen Pizzanpaistajat Facebook-ryhmän, joka kasvoi nopeasti Suomen suurimmaksi pizzayhteisöksi. Ryhmän ylläpitäjiksi nousi joukko aiheesta kiinnostuneita, jotka kehittivät toimintaa ensin harrastuksena ja myöhemmin myös liiketoimintana.

Nyt yhteisön ympärille perustettu The Great Food Company Oy kehittää mm. omaa Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat -tuotekokonaisuutta ja on avannut oman Pizzatehtaan, jossa valmistetaan uudenlaista pakastemuotoista Snäkkipizzaa erilaisiin myyntikanaviin kuten huoltoasemille, urheiluhalleille, kahviloihin, ravintoloille ja marketeihin.

Perustajat: Mikko Peltonen, Sauli Kajosaari, Mikko Nurminen (Nubacom Group), Kimmo Kautiainen, Marko Miinalainen, Mikael Johnsson, Tuukka Urpi, Mikko Valtonen.

Muut sijoittajat: In Stereo Oy, Sontek Oy, enkelisijoittajia

Offerilla

Offerilla on markkinapaikka, josta kuluttajat löytävät joka päivä houkuttelevia sesonkitarjouksia ja joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehokkaaseen markkinointiin ja asiakassuhteiden luomiseen.

Offerillan avulla suomalaiet yritykset ovat tehneet liikevaihtoa jo lähes 40 miljoonaa euroa.

Nubacom osti yhdessä sijoittajaryhmän ja yrityksen toimivan johdon kanssa osake-enemmistön Kaleva Medialta elokuussa 2023. Lue lisää täältä -->

Perustajat: Risto Juntunen, Petteri Paalasvuo, Iiro Häyri

Muut sijoittajat: Nubacom Group Oy, Terre Oy (Lasse Järvinen), LS Associates (Lauri Sommarberg), pienosakkaita

DealGuru

DealGuru on ruotsalainen tarjousdiilien yhteisöllinen markkinapaikka.

DealGuru kerää yhteen markkinoiden parhaat tarjoukset ja diilit, joiden listaamisesta yhteisö vastaa.

Perustajat: Johan Selin ja Lasse Järvinen

Muut sijoittajat: Gorilla Capital, Innovestor, Nubacom, enkelisijoittajia

Serviceform

Serviceform auttaa yrityksiä parantamaan verkkosivujensa konversiota ja asiakashallintaa yhdistämällä modernit digitaalisia työkalut yhteen pakettiin - kuten chatbot, live chat ja CRM palvelun.

Serviceformin työkalut herättävät verkkosivusi eloon, keräävät kaiken irti kävijöistäsi ja helpottaa kommunikaatiota yrityksesi kanssa.

Serviceformilla on yli 1500 asiakasta ympäri maailmaa ja toimistot Suomen lisäksi Espanjassa ja Luxemburgissa.

Perustajat: Iranthi Gomez, Jarkko Oksanen

Muut sijoittajat: Gorilla Capital, Leap, Mikko Nurminen (Nubacom), Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy)

Kotisivukone

Vuonna 2005 perustettu Kotisivukone oli Suomen suurin kotisivu- ja verkkokauppapalvelu, jonka avulla yrittäjät pystyivät toteuttamaan omat kotisivunsa helposti.

Kotisivukoneella oli yli 13 000 asiakasta kun se myytiin vuonna 2013 mediakonserni Fonectalle.

Perustajat: Mikko Nurminen (Nubacom) ja Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy)

PakuOvelle.com

PakuOvelle.com on yksi Suomen tunnetuimmista pakettiautovuokraamoista, joka laajensi toimintaansa nopeasti muuttajan tavarataloksi. PakuOvelle.comin palveluihin kuuluivat pakettiautojen lisäksi muutot, muuttolaatikot, pienvarastot ja siivouspalvelut.

PakuOvelle.com myytiin 9/2020 Cityvarasto Oyj:lle.

Perustaja: Kenneth Krause

Muut sijoittajat: Mikko Nurminen (Nubacom), Kimmo Laine (Edvard Estate), Sontek Ventures, Cityvarasto Oyj

 

Eikä siinä vielä kaikki

Yllä esiteltyjen lisäksi olemme olleet sparraamassa lukuisia muita yrittäjiä. Toisinaan on pohdittu edellytyksiä yrityksen perustamiselle, joskus on sparrattu alkuvaiheen haasteita tai pohdittu jo pidemmällä olevan yrityksen skaalausmahdollisuuksia. Lisäksi olemme tehneet paljon puhujakeikkoja kouluissa yrittäjyyteen liittyen.