Portfolio

Yritykset joiden menestyksessä
olemme olleet mukana


Hostaway

Hostaway on palvelu, jonka avulla lyhytaikaisvuokraustoimintaa tekevät "Property Managerit" voivat hallinnoida asuntoja ja listata ne maailman suurimpiin matkailusivustoihin kuten Airbnb, Booking.com ja VRBO.

Hostawayn avulla hallinnoidaan varauskalenteria, kommunikoidaan eri sivustoilta tulevien asiakkaiden kanssa, hallinnoidaan siivojia ja raportoidaan asuntojen omistajille. Yrityksellä on tytäryhtiöt Espanjassa ja Kanadassa, joiden lisäksi toimistot Sri Lankassa ja Australiassa. Hostawayssa työskentelee yli 80 eri alojen ammattilaista.

Perustajat: Marcus Räder, Saber Kordestanchi, Nubacom (Mikko Nurminen) Muut sijoittajat: Vendep Capital, Sontek Ventures, enkelisijoittajia

AddSearch

AddSearch on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tarjoaa sivustohakua kaikenkokoisille verkkosivustoille. AddSearchin avulla asiakkaat parantavat sisällön löydettävyyttä ja konversiota sekä vähentävät asiakaspalvelun tarvetta kun haettu tieto löytyy vaivattomasti.

AddSearch haku on käytössä jo liki 2000 asiakkaalla ympäri maailmaa ja siihen luottavat mm. tunnetut brändit kuten S-Ryhmä, Telia, Carnival Cruises, Toyota ja Fuji Film.

Perustajat: Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy), Mikko Nurminen (Nubacom)

Muut sijoittajat: Vision+, Kytobit, yksityishenkilö

Serviceform

Serviceform auttaa yrityksiä parantamaan verkkosivujensa konversiota ja asiakashallintaa yhdistämällä modernit digitaalisia työkalut yhteen pakettiin - kuten chatbot, live chat ja CRM palvelun.

Serviceformin työkalut herättävät verkkosivusi eloon, keräävät kaiken irti kävijöistäsi ja helpottaa kommunikaatiota yrityksesi kanssa.

Serviceformilla on yli 1500 asiakasta ympäri maailmaa ja toimistot Suomen lisäksi Espanjassa ja Luxemburgissa.

Perustajat: Iranthi Gomez, Jarkko Oksanen

Muut sijoittajat: Gorilla Capital, Leap, Mikko Nurminen (Nubacom), Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy)

The Great Food Company Oy

Mikko Peltonen ja Sauli Kajosaari perustivat vuoden 2019 lopulla omaksi ilokseen Pizzanpaistajat Facebook-ryhmän, joka kasvoi nopeasti Suomen suurimmaksi pizzayhteisöksi. Ryhmän ylläpitäjiksi nousi joukko aiheesta kiinnostuneita, jotka kehittivät toimintaa ensin harrastuksena ja myöhemmin myös liiketoimintana.

Nyt yhteisön ympärille perustettu The Great Food Company Oy kehittää mm. omaa Pirkka Parhaat & Pizzanpaistajat -tuotekokonaisuutta ja toteuttaa erilaisia videosisältöjä. Tulevaisuudessa yhtiön tavoitteena on tuoda erilaisia pizzaan liittyviä konsepteja. Yhtiön osakkaaksi tuli myös Naughty Group Oyj.

Perustajat: Mikko Peltonen, Sauli Kajosaari, Mikko Nurminen (Nubacom Group), Kimmo Kautiainen, Marko Miinalainen, Mikael Johnsson, Tuukka Urpi, Mikko Valtonen.

Muut sijoittajat: Naughty Group Oyj, In Stereo Oy

Kotisivukone

Vuonna 2005 perustettu Kotisivukone oli Suomen suurin kotisivu- ja verkkokauppapalvelu, jonka avulla yrittäjät pystyivät toteuttamaan omat kotisivunsa helposti.

Kotisivukoneella oli yli 13 000 asiakasta kun se myytiin vuonna 2013 mediakonserni Fonectalle.

Perustajat: Mikko Nurminen (Nubacom) ja Antti Ala-Ilkka (In Stereo Oy)

PakuOvelle.com

PakuOvelle.com on yksi Suomen tunnetuimmista pakettiautovuokraamoista, joka laajensi toimintaansa nopeasti muuttajan tavarataloksi. PakuOvelle.comin palveluihin kuuluivat pakettiautojen lisäksi muutot, muuttolaatikot, pienvarastot ja siivouspalvelut.

PakuOvelle.com myytiin 9/2020 Cityvarasto Oyj:lle.

Perustaja: Kenneth Krause

Muut sijoittajat: Mikko Nurminen (Nubacom), Kimmo Laine (Edvard Estate), Sontek Ventures, Cityvarasto Oyj

 

Eikä siinä vielä kaikki

Yllä esiteltyjen lisäksi olemme olleet sparraamassa lukuisia muita yrittäjiä. Toisinaan on pohdittu edellytyksiä yrityksen perustamiselle, joskus on sparrattu alkuvaiheen haasteita tai pohdittu jo pidemmällä olevan yrityksen skaalausmahdollisuuksia. Lisäksi olemme tehneet paljon puhujakeikkoja kouluissa yrittäjyyteen liittyen.