Iltalehti kirjoitti Pizzanpaistajien syntytarinasta ja kuinka The Great Food Companyn sai alkunsa.
Kajosaari ja Peltonen perustivat Facebookiin Pizzanpaistajat-ryhmän tarkoituksenaan jakaa pizzavinkkejä omille tutuilleen.
Ryhmä osoittautui nopeasti suosituksi, ja sen jäsenmäärä alkoi kasvaa jopa tuhannen pizzasta kiinnostuneen viikkovauhdilla.
Ryhmän ylläpitäjät olivat innoissaan, eivätkä he olleet uskoa nopeaa suosiota. He päättivät lähteä kehittämään ryhmän toimintaa.
Ryhmässä pizzasta kiinnostuneet ihmiset kyselivät vinkkejä ja jakoivat auliisti omia kokemuksiaan ja oppejaan myös muille.
Ryhmässä vallitsi hyvä henki, ja monet ryhmäläiset innostuivat pizzasta entistä enemmän.
– Vastailimme ihmisten kysymyksiin aamusta iltaan ja kannustimme kokeilemaan erityyppisiä pizzoja. Korona-aika oli tuonut pizzauunin moneen kotiin, ja se todella näkyi suurena innostuksena, Mikko Peltonen muistelee alun huumaa.